Kangaspuilla kutomisen riemua Kankurin Ilossa

Käsityökeskus Kankurin ilossa hiljennytään viettämään joulua 23.-27.12.2020.

Käsityökeskus Kankurin Iloon ovat tervetulleita kaikki kutomaan kangaspuilla tai tekemään muita käsitöitä.

Kangaspuilla kutominen: Kankurin Ilossa pääset kutomaan valmiisiin loimiin. Käytössäsi on 31 kangaspuut, joissa voit kutoa mattoja, poppanoita ja erilaisia käyttötekstiilejä. Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat opastamassa kutojia arkisin. Kutomaan pääsee viikon jokaisena päivänä sinulle sopivimpaan aikaan.

Käsityömyymälä: Myymälästämme voit hankkia uniikkeja käsitöitä itsellesi ja lahjaksi. Valikoimassa on runsaasti materiaaleja kuten trikoo- ja poppanakudetta sekä käsityölankoja. Teemme tilaustyönä mattoja, huopia, pyyhkeitä ja muita kudonnaisia toiveittesi mukaisesti.

Yhteistä toimintaa: Järjestämme kursseja, retkiä, myyjäisiä ja näyttelyitä ym. Tiistai aamupäivisin kokoonnumme talkoisiin, joissa tehdään tuotteita myyntiin. Joka toinen torstai-ilta neulomme ja virkkaamme yhdessä.


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

kankurin ilo

Käsityökeskus Kankurin Ilo, Viipurintie 1, 15150 Lahti
Puh. 03 751 0713, kankurinilo (a) gmail.com
http://www.kankurinilo.fi

1 thought on “Kangaspuilla kutomisen riemua Kankurin Ilossa

 1. Hei,
  kyllähän se on mahdollista. Hinta riippuu hieman pujoteltavien kuvioiden määrästä ja tyylistä ja asettunee 400-450 euron välille. Matot tehdään hyvistä materiaaleista ja kestämään ”äidiltä tyttärelle”.

  Tilausta varten sinun pitäisi tulla Kankurin Iloon miettimään kuvioiden tyyliä, määrää ja sijoittelua sekä valitsemaan kuteiden värit.

  Ensi viikon loppupuolella olisi siihen erinomainen tilaisuus, kun paikalla on sellainen kutoja, joka osaa auttaa valinnoissa. Hänen kanssaan voit sopia asioista etukäteen puhelimitse: 045-1868001

  Tervetuloa!

  Yhteystiedot:
  Viipurintie 1
  15150 Lahti
  Möysän ostoskeskus
  03-7510713
  kankurinilo@gmail.com

Kommentointi on suljettu.