Kudontakurssit

Ilmoittaudu mukaan soittamalla 03 7510 713 tai tulemalla käymään kutomolla!

Haluaisitko oppia kutomaan maton, kaitaliinan tai vaikkapa laudeliinan? Tai ehkä olet kutonut kauan sitten, ja nyt olisi aika päästä herättelemään vanhaa taitoa esiin. Käsityökeskus Kankurin Ilossa järjestetään kudontakursseja, joissa voit opetella maton ja/tai poppanan kutomista eri tekniikoilla.

* * * *

Kudontakurssit 2020


 

1

PERUTTU // HÄIVYTYS & KIIKKALAINEN

Kurssi: 28.-29.3.2020 klo 9-15
Kurssin vetäjä: Teija Lehtola
Kurssin hinta: 30 € + loimet ja kuteet

Opi kutomaan mattoja häivytystekniikalla tai kiikkalaiseen tapaan, jolloin kuteet  pätkitään valmiiksi ja koko matto sommitellaan jo kuteina. Tavoitteena on tehdä kaunis matto, jossa mieleisesi värimaailma toteutuu.

Info ja kuteiden valmistelun opastus -päivä la 21.3.2020 klo 9-15.

Tule kurssi-infoon niin saat ohjeita maton suunnitteluun ja voit etukäteen valmistella kuteet. Näin kutomiseen jää enemmän aikaa.
Mieti minkä levyisen maton haluaisit kutoa. Voit käydä tutustumassa eri levyisiin mattopuihin ja vaihtoehtoihin kutomolla.

Kurssille mukaan tarvitset kuteet. Kuteina käytetään vanhoista lakanoista revittyjä kuteita ja/tai trikookuteita. Voit siis tuoda mukanasi, esim. puuvillalakanoita ja -verhoja, farkkuja, vanhoja vaatteita ym, joista haluat työstää maton.

Kurssi vaatii aiempaa kutomiskokemusta.

Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä varmemmin saat juuri sen loimen kuin haluat!
Sitova ilmoittautuminen ja loimen varaus tulee tehdä info-hetkeen mennessä.

Ilmoittaudu mukaan 20.3.2020 mennessä puhelimitse 03 751 0731 tai käymällä Käsityökeskus Kankurin Ilossa paikan päällä.